MAĐIONIČARI ZVUKA - WIZARDS OF SOUND
09.08.2018.
KOTOR - STARI GRAD

El. pošta

Koncerti

magic_baner_fb.png

Multiperkusionista svjetskog glasa Martin Grubinger, jedan od najboljih virtuoza na udaraljkama, nastupiće na ovogodišnjim KotorArt – Don Brankovim danima muzike, na koncertu sa kineskom briljantnom pijanistkinjom Judžom Vang / Yuja Wang/.

Kotorska publika će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje muzici za balet Igora Stravinskog – Posvećenje proljeća, kao i  Sonati za dva klavira Bele Bartoka, u obradi za klavir i udaraljke.

Koncert dvoje mladih muzičara svjetskog renomea, biće jedan od najznačajnijih kulturnih događaja u sezoni, kako zbog umjetnika koji će harizmom, profesionalnošću, vanserijskim talentom i šarmom plijeniti publiku, tako i zbog izbora programa. Tokom bogate solističke karijere, ovi umjetnici su nastupali u najčuvenijim svjetskim koncertnim dvoranama, a ovog ljeta će se po prvi put predstaviti publici na našim prostorima sa jedinstvenim i premijernim programom, koji se ove jeseni izvodi i u njujorškom Karnegi Holu.

GDJE?

KOTOR - STARI GRAD
LJETNJA POZORNICA / SUMMER STAGE

KADA?

ČETVRTAK 09.08.2018. U 22H

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

PARTER CENTAR - 15,00 EUR
PARTER DESNO - 13,00 EUR
PARTER LEVO - 13,00 EUR
PARTER KAT III - 10,00 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji na ovom linku.

TRG ISPRED KATEDRALE SV. TRIPUNA

PRODAJNA MJESTA