me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

ESTAS TONNE
18.09.2024.
FKK ADA BOJANA

El. pošta

Događaji

ADA2024 -ESTAS-TONNE 280x280

Ada Divine Awakening festival vam donosi solistički koncert Estasa Tonne-a, na jedinstvenoj Adi Bojani.

Sa posebnim uzbuđenjem i zahvalnošću najavljujemo koncert izuzetnog vizionara i jednog od najvećih muzičara našeg vremena Estasa Tonne-a, na magičnom ostrvu Ade Bojane, 18. septembra.

Zajedno ćemo se prepustiti ceremoniji kao nijednoj drugoj - iskusićemo spoj Estasove genijalnosti i čarolije netaknute prirode Ade Bojane u posebnoj noći koja će odjekivati u vječnosti.

Estasova muzika je dijeljenje od srca do srca, izvan onoga što nas razdvaja, ka onome što nas sve ujedinjava u ljubavi, povjerenju i misteriji, a što ćemo doživjeti kroz vezu sa njegovom hipnotičkom, slojevitom i dirljivom zvučnom pričom.

Sagledavajući muziku, ne samo kao izvođačku umjetnost, već, prije svega, kao izraz samog života, Estasova umjetnost prevazilazi granice vremena i prostora, pojačavajući naš put ka unutra, gdje transformacija dolazi prirodno, kroz različite stilove koji se harmonično prelivaju jedan u drugi, u jedinstvenom obliku i melodiji.

Ada Divine Awakening, prvi festival svjesnosti i intimnosti na ovim prostorima, održava se po četvrti put, ove godine u periodu od 13. do 18. septembra. Bogat program svjetski poznatih predavača i umjetnika možete pronaći na zvaničnom sajtu festivala.

GDJE?

FKK ADA BOJANA 

KADA?

SREDA, 18.09.2024. u 20h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

ULAZNICA -  35 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

 

PRODAJNA MJESTA