me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

Festivali

EXIT FESTIVAL 2024 % 11- 14.7.2023. @ NOVI SAD - SRBIJA

El. pošta

Festivali

 280x280 CG

EXIT | 11-14 jul 2024, Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

 

EXIT je višenagrađivani ljetnji muzički festival koji se održava svake godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, u Novom Sadu. Sa više od 1000 umjetnika koji sviraju na preko 40 bina i festivalskih zona, EXIT je jedan od najeklektičnijih, vodećih muzičkih festivala u regionu. Dvadeset godina je prošlo otkako je EXIT proglasio svoju državu, koja istovremeno predstavlja metaforičku zemlju sa svojim pasošima i granicama u vidu zidina Petrovaradinske tvrđave, ali i stanje duha stotina hiljada njenih građana, koji svakoga jula kreću na muzičko hodočašće u Novi Sad i Srbiju iz preko 100 zemalja svijeta. Festival je 2023. prerastao svoje metaforičko stanje i postao sopstveni univerzum, EXIT Univerzum, u kojem ljudi osjećaju slobodu, ljubav i pripadnost.
Za 23 godine postojanja, EXIT je mnogima postao dom, koji svake godine nastavljaju da posjećuju, vole i njeguju. I ove godine EXIT će se useliti na Tvrđavu i donijeti svoju magiju od 11. do 14. jula! Ovo je mjesto gdje svako od VAS pripada, mjesto gdje živi zajedništvo, gdje muzika pobjeđuje sve, sa svjetskim muzičkim zvijezdama i četiri nevjerovatna dana u kojima nas sloboda vodi ka najboljim verzijama sebe.

GDJE?

NOVI SAD, SRBIJA
PETROVARADINSKA TVRĐAVA

KADA?

ČETVRTAK - NEDJELJA
11 - 14.07.2023.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 59 64 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 315 EUR

KAMP ULAZNICA - 35 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

 

   

SEA STAR FESTIVAL 2024 % 24-25.05.2024. @ UMAG

El. pošta

Festivali

ssf2024 baner280

Startujmo ljeto zajedno!

24-25. maj 2024. - novo izdanje Sea Star festivala!

 

GDJE?

UMAG, HRVATSKA
STELLA MARIS

KADA?

PETAK - SUBOTA
24 - 25.05.2024.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 39 44 EUR

KAMP ULAZNICA | 2 DANA - 35 EUR
KAMP ULAZNICA | 3 DANA - 45 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 150 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

   

NEKTAR OK FEST 2024 % 19 - 21.07.2024. @ BIH - TJENTIŠTE

El. pošta

Festivali

Ok fest 2024 banner 280x280

Nektar OK Fest
Tjentište/Nacionalni park Sutjeska
19/20/21. juli 2024.
Festivalski kamp otvara se 18. jula

Deseto izdanje Nektar OK Festa održaće se 19/20/21 jula na Tjentištu. Kao i prethodnih godina, za najvjerniju festivalsku publiku, zagrijavanje za trodnevnu OK avanturu započeće dan ranije, 18. jula kada se otvara festivalski kamp.

Ljubitelji dobre zabave, druženja i adrenalinskog doživljaja desetu godinu za redom uživaće na zaista posebnoj lokaciji, u jedinstvenom ambijentu, smještenom u samom srcu Nacionalnog parka Sutjeska. Upravo je to ono što ovaj festival razlikuje od drugih, posebna lokacija, sa čim su se složili kako izvođači koji su nastupali na festivalu prethodnih godina, tako i festivalska publika koja nam dolazi iz svih krajeva svijeta.

Vidimo se 19/20/21. jula 2024. na Tjentištu, da u dobrom raspoloženju i odličnoj atmosferi uživamo u još jednoj OK avanturi. 

GDJE?

BIH
TJENTIŠTE

KADA?

PETAK - NEDJELJA
19 - 21.07.2024.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

PAKET OK KAMP - 22 28,5 33 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

   

UNITY 84 % 02.03.2024. @ DOM MLADIH SARAJEVO

El. pošta

Festivali

unity84 baner280

EXIT obeležava 40 godina od Zimskih Olimpijskih igara Unity84 Festivalom u Sarajevu!

Pre tačno 40 godina, Sarajevo, a sa njim i cijeo region, bilo je centar sportskog svijeta. Te daleke 1984. godine u ovom gradu su održane Zimske Olimpijske igre. U čast ovog velikog jubileja, organizacija EXIT, zajedno sa sarajevskom organizacijom Garden of Dreams, sa zadovoljstvom predstavlja najnoviji dodatak svojoj festivalskoj porodici – Unity84 Festival! Postavljen 2. i 3. marta, festival će preko dana biti održan na olimpijskoj planini Bjelašnici, dok centralni događaj u subotu, 2. marta u Domu Mladih predvode svijetske zvezde elektronske muzike Hot Since 82 i Lee Burridge. Kao jedan od simbola zajedništva nastupiće i vodeći sarajevski dvojac After Affair, vunderkind srpske i regionalne scene Lanna, kao i brojni DJ-evi iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara.

Kao i dosadašnji poduhvati Exitove festivalske porodice, i najnoviji događaj biće proslava jedinstva, raznolikosti i večnog duha muzike. Tim povodom, Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivalske grupacije, izjavio je sljedeće: „Exitovi događaji sa sobom uvek nose ideju zajedništva i ne postoji bolje mijesto da pošaljemo poruku mira i jedinstva nego upravo iz srca regiona tokom ovog značajnog jubileja, i to u trenutku kada je ono svijetu potrebno više nego ikad. Smatram da Unity84 u Sarajevu okruženom olimpijskim planinama, kroz partnerstvo Exita i Garden Of Dreams, ima jedinstven potencijal da postane globalno prepoznatljiv zimski muzički festival."

Kao jedan od retkih velikih evropskih gradova koji na pola sata od samog srca grada ima poznata i dobro uređena skijališta, Sarajevo pruža bezbroj mogućnosti za jedinstvenu kombinaciju sportskih i muzičkih dešavanja. Povodom novog festivala oglasio se i Renad Čelik, koosnivač Garden of Dreams, koji je rekao: „Od samog početka, jedan od ciljeva Garden of Dreams organizacije je bilo unapređenje bosansko-hercegovačke scene, te smo sa tom idejom već nekoliko puta ostvarili uspješnu saradnju sa Exitom i stavili Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu na svjetsku mapu događaja. Sa ovim festivalom ćemo dodatno istaći prirodni potencijal i osnažiti turističko-ekonomski sektor, kako grada Sarajeva, tako i države, a ujedno i zvanično postati dio EXIT zajednice".

Pre 40 godina Sarajevo je, kroz Zimske Olimpijske igre, bilo simbol za zajedništvo, pozitivnu energiju, druženje i fer-plej takmičenje. Unity84 Festival biće prilika da se ponovo oživi taj duh i da se, kroz muziku, ali i brojne prateće događaje, oda počast bogatoj istoriji i značenju ovog jubileja za cijeo Balkan.

Baš kao što su Exitovi prethodni festivali spajali muziku, kulturu i društveni aktivizam, Unity84 je spreman da izgradi svoj jedinstveni identitet. Festival će biti svojevrsna raskrsnica za ljude različitog porekla, koji će se simbolično okupiti na Bjelašnici i u Domu Mladih kako bi učestvovali u zajedničkom iskustvu koje prevazilazi granice.

Sjajno zimsko festivalsko iskustvo obećava i odličan muzički program. Tako će na festivalu, preko dana 2. i 3. marta, u jedinstvenom okruženju preljepe Bjelašnice, dobra muzika biti odlično zagrevanje za Dom Mladih. Tu će, kao sjajna lokalna DJ podrška, nastupiti Adnoir, Andrej Jelić, Calkins, Coem, Davor B, Eela, Fedja Knajdl, Jassa, Nebs Jack, Nemesia.

Na centralni događaj u subotu, 2. marta u Dom Mladih stižu Hot Since 82, legendarni Lee Burridge, poznati DJ duo After Affair i mlada i talentovana Lanna.

Nakon ove velike žurke, sutradan, 3. marta, publiku očekuje i afterparti na Bjelašnici, a lokacija i program samog aftera biće naknadno objavljeni.

Vreme je za veliko okupljanje uz koje će započeti tradicija večne ljubavi, mira i jedinstva i, kroz Unity84 Festival, biti odata počast ovom velikom jubileju!

GDJE?

DOM MLADIH SARAJEVO

KADA?

SUBOTA, 02.03.2024. u 22h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

REGULAR -  15 17,50 EUR
ONSTAGE - 35 50 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

 

   

PRODAJNA MJESTA