me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

RUBIX FESTIVAL
08-10.08.2024.
PORTO MONTENEGRO

El. pošta

Festivali

RUBIX24 - Gigstix banner 2

RUBIX FESTIVAL 2024 - 08-10. avgust - Synchro stage - Porto Montenegro

RUBIX Festival je događaj koji se već drugu godinu zaredom dešava na jedinstvenoj Sinhro sceni, u Porto Montenegru. Nekadašnje mjesto za remont podmornica, sada postaje prostor koji kroz Rubix Festival nudi podsticajne programe, nastupe, pozorišne komade, koncerte, plesne performanse, razne aspekte vizuelnih umjetnosti, dizajna i tehnologije. Pozivamo sve slobodoumne duhove, ljubitelje zabave, umjetnike i izvođače, kreatore, kuvare, joginije i poznavaoce joie de vivre da nam se pridruže na vikend doživljaja u Porto Montenegru.

Očekujte tri dana kvalitetnih koncerata, od klasične do elektronske muzike, ekperimentalne spojeve instrumenata i zvukova, dramski izraza, interaktivne umjetničke instalacije, kaleidoskopski svijet radionica a sve to u opuštenoj atmosferi koja podstiče samootkrivanje i kreativnu avanturu. Duži boravak na festivalu garantuje i kvalitetna street food hrana u zoni za odmor i uživanje.

Sinhro scena postala je već sinonim za spektakl i doživljaj, kultno mjesto poznato po svojoj alhemiji kreativnog izraza. Nudeći različita i inovativna iskustva našim klijentima i stvarajući nasljeđe za budući razvoj, takođe stavljamo u središte pažnje novi brend Synchro kroz sve platforme, kampanje i saradnje.

Kontinuirano djelujući kao inovativni lider u našem području, događajem kao što je RUBIX Festival podižemo svijest o našem brendu, privlačimo potencijalne klijente i produbljujemo postojeće odnose, jačamo kulturne vrijednosti i podstičemo saradnju sa zajednicom i partnerima.

GDJE?

PORTO MONTENEGRO
SYNCHRO STAGE

KADA?

ČETVRTAK - SUBOTA
08-10.08.2024. u 18:00h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

STANDARD | 3-DAY TICKET - 39 59 EUR

VIP | 3-DAY TICKET - 49 79 EUR

Građani Crne Gore ostvaruju popust od 25% uz kod RUBIXCG24. Ovo važi samo za online kupovinu karata.

STANDARD | 3-DAY TICKET - 59 EUR - 37 EUR

VIP | 3-DAY TICKET - 79 EUR - 52 EUR

*Za kupljene promo ulaznice, kupac će na ulazu morati da prikaže lični dokument kojim dokazuje svoje državljanstvo, na uvid!

 

NAPOMENA ZA KUPCE ULAZNICA:

  • Vaša karta uključuje ulaz u sve zone festivala: koncerti, umjetničke postavke i instalacije, radionice, predavanja, zona za relaksaciju.
  • Vaša karta podrazumijeva da imate sjedeće mjesto u gledalištu za Dan 1 festivala i stojeće mjesto za Dane 2 i 3.
  • Mjesta nisu numerisana, s toga Vam preporučujemo da dodjete 15-30 min prije početka programa.
  • Festivalska zona će biti otvorena od 18h do 01h.
  • Detaljan program kao i sve dodatne informacije vezano za učesnike i zone festivala biće blagovremeno dostupan na svim RUBIX kanalima komunikacije.

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA