me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

MONTE VINO 2024
16.03.2024.
PODGORICA - HOTEL HILTON

El. pošta

Događaji

monteVino 2024 baner280

MonteVino2024 održaće se 15. i 16. marta u Kristalnoj dvorani hotela Hilton u Podgorici.

Crna Gora, poznata po svojim nevjerovatnim prirodnim ljepotama, gostoljubivosti i bogatoj kulturnoj baštini, je postala jedno od najpoželjnijih odredišta kad je vinska scena u pitanju. U srcu ovog vinarskog raja, svake godine odvija se najveći vinski B2B događaj – MonteVino. Više od decenije MonteVino se nalazi na listi najuglednijih vinskih događaja u regionu, te je prepoznat kao glavni kreator crnogorske vinske scene. Vodeći se isključivo kvalitetom izlagača, okrenut ka spajanju vinara sa ljudima iz HoReCa svijeta uspijeva da u prefinjenoj i opuštenoj atmosferi poveže sve istinske poznavaoce i ljubitelje vina.

Danima prije događaja se održavaju masterclass predavanja na kojima se jasno definisanim ciljnim grupama predstavljaju novi proizvodi, a vinarije i distributeri se upoznaju sa novim etiketama i berbama koje će nakon tih premijera biti dostupni na crnogorskom tržištu.

 

GDJE?

PODGORICA
HOTEL HILTON

KADA?

SUBOTA - 16.03.2024. u 12h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

ULAZNICA - 40 EUR
*Pretprodajna cena ulaznica važi najkasnije do 15.02. Nakon toga, cena ulaznice će biti 40EUR
** Cena ulaznica na dan događaja će iznositi 50EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA