me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

SEA STAR FESTIVAL
22 - 23.05.2020.
UMAG

El. pošta

Festivali

seastar2020

U Sea Star lagunu stižu najveći svjetski hitovi!
Sea Star festival biće održan 22. i 23. maja u laguni Stella Maris, u Umagu, u Hrvatskoj, sa ozbiljnim planom da nadmaši sve dosadašnje sezone, i to uz Welcome Party 21. i Closing Party 24. maja.
Četvrto izdanje festivala okupiće neke od najvećih muzičkih zvjezda današnjice, a svoje nastupe već su potvrdili Amelie Lens, Umek, Farrago, Insolate, Meduza, kao i veliki regionalni izvođači Dubioza kolektiv, Vojko V, KUKU$, Z++ i mnogi drugi!
Prva tri izdanja Sea Stara očarala su mnogobrojnu publiku, ali i internacionalne i regionalne izvođače koji su se u samim superlativima izrazili o kvalitetu i atmosferi festivala, lepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina.
Magična lokacija, svjetski poznati umjetnici i izvanredna produkcija samo su neke od stvari koje Sea Star čine "must see" festivalom za sve fanove.

GDJE?

UMAG, HRVATSKA
STELLA MARIS

KADA?

PETAK - SUBOTA
22 - 23.05.2020.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 32 EUR - RASPRODATO!
FESTIVALSKA ULAZNICA - 36 EUR

KAMP ULAZNICA - 23 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 105 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA