me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ
20.04.2024.
PODGORICA - SC MORAČA

El. pošta

Koncerti

AP baner 2024

Nakon fenomenalnog niza i velikog broja rasprodatih koncerata u najvećim halama Ex Jugoslavije, Aleksandra Prijović konačno stiže i u Podgoricu, gde će održati dva koncerta, 19. i 20. aprila!


Publika u Podgorici i cijeloj Crnoj Gori će imati prilike da uživa u najvećim hitovima Aleksandre Prijović ("Dam Dam Dam", "Za nas kasno je", "Ja sam odlično", "Bogata sirotinja", "Legitimno", "Zvuk tišine" i "Devet života", "Ko si ti"), ali i u impresivnoj produkciji koja prati Aleksandru Prijović na svim nastupima, što će upotpuniti doživljaj te omogućiti svima prisutnima da uživaju u ovom vrhunskom spektaklu.

GDJE?

PODGORICA
SC MORAČA

KADA?

SUBOTA - 20.04.2024. u 20:00h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

PARTER - 15 EUR

FAN PIT - 35 EUR

TRIBINA | SLOBODNO SJEDENJE - 25 EUR
GALERIJA | SLOBODNO SJEDENJE - 25 EUR

VIP TRIBINA | SLOBODNO SJEDENJE - 40 EUR

VIP STOLOVI - 50 EUR
*moguća kupovina minimum 4, a maksimum 6 ulaznica po stolu
**kupci koji su kupili 4 ili 5 ulaznica i žele da dokupe ulaznice za prethodno kupljen sto potrebno je da pošalju mail sa zahtevom na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Pre kupovine, pogledati mapu sale

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA