SEA DANCE FESTIVAL 2019
30.08 - 01.09.2019.
CRNA GORA - BULJARICA

El. pošta

Festivali

SDF-banner-280x280.png

Novo, šesto izdanje Sea Dance festivala će se održati od 30. avgusta do 1. septembra u tirkiznoj uvali na plaži Buljarica u Budvi. David Guetta, najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu predvodiće program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala. Vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz kao i francuski hit duo Ofenbach pridružiće se Guetti u pokretanju nove ere za Sea Dance festival.
Svjetski čuvenu Exitovu Dance Arenu na Sea Dance-u predvodiće jedan od najvećih elektronskih umjetnika svih vremena, otac globalnog tehno pokreta i trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog DJ-a Sven Väth.
Nastupe na festivalu potvdili su i jedan od najznačajnijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Darko Rundek i njegova "Ekipa", balkanska muzička senzacija Senidah i udarne zvijezde prve balkanske hip-hop izdavačke kuće Bassivity - Kuku$, Fox, Surreal, Hazze i Bekfleš.

Plaža Buljarica, dugačka više od 2km i smještena na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada, predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale. Pješčana i šljunkovita obala obgrljena je pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, što čini ovu crnogorsku plažu pravom zelenom oazom. Savršena lokacija za duge ljetnje festivalske noći, praćene uzbudljivim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

U prodaji je limitirana serija trodnevnih ulaznica po promotivnoj cijeni od samo 24,99 eura. U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, kao i ulaznice za festivalski kamp po cijeni od 25 eura. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix.me, te na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija o ulaznicama, programu, prevozu i smještaju na festivalu može se naći na sajtu www.seadancefestival.me.


Ove ulaznice su dostupne samo građanima R.Crne Gore sa dokazom o državljanstvu (lična karta sa prebivalištem u R.Crnoj Gori ili crnogorski pasoš).

GDJE?

BULJARICA, CRNA GORA

KADA?

PETAK - NEDJELJA, 30.08 - 01.09.2019.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 19,99 EUR RASPRODATO!
FESTIVALSKA ULAZNICA - 24,99 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 100 EUR

KAMP ULAZNICA - 25 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA