SEA DANCE FESTIVAL 2019
30.08 - 01.09.2019.
CRNA GORA - BULJARICA

El. pošta

Festivali

SDF-banner-280x280.png

Novo, šesto izdanje Sea Dance festivala će se održati od 30. avgusta do 1. septembra u tirkiznoj uvali na plaži Buljarica u Budvi.
David Guetta, najuspješniji muzički producent 21. veka i jedan od najtraženijih muzičkih izvođača na svijetu predvodiće program do sada najjačeg izdanja Sea Dance festivala. Vodeći njemački DJ i producent Robin Schulz kao i francuski hit duo Ofenbach pridružiće se Guetti u pokretanju nove ere za Sea Dance festival.

Plaža Buljarica, dugačka više od 2km i smještena na svega pola sata vožnje od budvanskog Starog grada, predstavlja istinski biser netaknute prirode jadranske obale. Pješčana i šljunkovita obala obgrljena je pojasom borove i listopadne guste šume i tri stotine godina starim maslinjakom, što čini ovu crnogorsku plažu pravom zelenom oazom. Savršena lokacija za duge ljetnje festivalske noći, praćene uzbudljivim dnevnim žurkama uz najbolje društvo, koktele i zvuk talasa!

Nakon što je prva serija najpovoljniji ulaznica planila u rekordnom roku, u prodaji je već nova, limitirana serija trodnevnih ulaznica po narednoj promotivnoj cijeni od samo 24,99 eura. Njihov broj je takođe ograničen. U prodaji se mogu naći i VIP GOLD trodnevne ulaznice po cijeni od 100 eura, kao i ulaznice za festivalski kamp po cijeni od 25 eura.
Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix.me, te na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore.
Više informacija o ulaznicama, programu, prevozu i smještaju na festivalu može se naći na sajtu www.seadancefestival.me.

GDJE?

BULJARICA, CRNA GORA

KADA?

PETAK - NEDJELJA, 30.08 - 01.09.2019.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 19,99 EUR RASPRODATO!
FESTIVALSKA ULAZNICA - 24,99 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 100 EUR

KAMP ULAZNICA - 25 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA