me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

THE KITCHEN PARTY
4.6.2022.
TIVAT - THE CHEDI LUSTICA BAY

El. pošta

Događaji

Kitchen party baner 280 x 280

Jedinstveni gastro događaj - The Kitchen Party je prvi događaj ove vrste u Crnoj Gori, koji će se održati u hotelu The Chedi Luštica Bay, u subotu, 4. jun 2022. godine. U neformalnom ambijentu isprepletenim kuhinjskim stanicama, živom muzikom i DJ-em, The Kitchen Parti je događaj razmjene iskustava između vrhunskih kuvara i učesnika. Ovo je jedinstvena prilika da lično upoznate kuvare i da na autentičan način otkrijete i doživite gastronomsku raznovrsnost, izuzetne gurmanske proizvođače i najbolja domaća i međunarodna vina.

Prolazeći kroz prostrano predvorje hotela Chedi do restorana i hotelskih kuhinja, The Kitchen Party je događaj koji slavi kuvare, vinare, proizvođače gastronomski delicija kao i mnoge druge partnere hotela The Chedi Luštica Bay. Sami događaj će svojim prisustvom uveličati i brojne poznate i uticajne ličnosti, mediji i lideri zajednice. Naši gosti će imati rijetku priliku da posmatraju tok aktivnosti koji se odvija u komercijalnoj kuhinji, začinjen živom muzikom i zabavnim programom.

Ulaznice:

  • Kategorija 1: Navedena cijena ulaznice za The Kitchen Party je po osobi. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, kao i konzumiranje hrane i pića tokom događaja. Cijena uključuje doplatu za uslugu.

  • Kategorija 2: Navedena cijena paketa podrazumijeva dva noćenja u dvokrevetnoj sobi, ukljucujuci doručak I ulaznicu za The Kitchen Party (Ulaznica podrazumjeva piće dobrodošlice, kao i konzumiranje hrane i pića tokom cijelog događaja). Cijena paketa uključuje PDV I nadoknadu za uslugu, a ne uključuje boravišnu taksu (gost je u obavezi da boravišnu taksu plati direktno na recepciji hotela, koja iznosi 1€ po osobi, po danu). Ponuda važi za boravak na datum 04. I 05.jun 2022.  Vrijeme prijave u hotel je 15h, vrijeme odjave je 12h.

GDJE?

TIVAT
THE CHEDI LUSTICA BAY HOTEL, RADOVICI

KADA?

SUBOTA
4.6.2022. od 19h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

KATEGORIJA 1 (EVENT) - 165 EUR

KATEGORIJA 2 (EVENT AND ACCOMMODATION) - 439EUR
(ulaznica važi za dvije osobe)

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA