me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

DEMOFEST
20.-22.07.2023.
BANJA LUKA - TVRĐAVA KASTEL

El. pošta

Koncerti

demofesti baner

Da li ste spremni za najveći festival demo bendova u jugoistočnoj Evropi?

Demofest se ove godine vraća na velika vrata i sa sobom donosi razne novitete i sjajan program kroz tri festivalska dana.

Pored talentovanih demo bendova koji su se izborili da svoj potencijal pokažu široj javnosti na tvrđavi Kastel, od 20. do 22. jula u Banjaluci nas očekuje fantastičan revijalni program sa mnogim svjetskim i regionalnim imenima iz muzičke industrije.

Po prvi put na Demofestu nastupiće svjetska muzička atrakcija Laibach, legendarni britanski sastav Morcheeba, kao i pionir elektrosvinga Parov Stelar.

Velika bina festivala ugostiće još mnoga poznata imena poput: Dub FX, Femi Kuti, Roni Size, Kiril Džajkovski i MKDSL, te pobjednike Demofesta 2012. godine, grupu M.O.R.T..

Kako bi podržali regionalnu muzičku scenu, ljetnu binu Demofesta preplaviće mnogi mladi i talentovani muzičari kao što su Macha Ravel, Bojana Vunturišević, KOIKOI, Vizelj, Stereo Banana, Hiljson Mandela, 30zona, Đorđe, Sajsi MC i mnogi drugi.

 

GDJE?

BANJA LUKA - TVRĐAVA KASTEL

KADA?

ČETVRTAK - SUBOTA, 20.-22.07.2023. u 21h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

1. DAN | ČETVRTAK 20.07. - 13.00 EUR
2. DAN | PETAK 21.07. - 13.00 EUR
3. DAN | SUBOTA 22.07. - 13.00 EUR
TRODNEVNA ULAZNICA - 30 EUR 

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA