me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

BERLIN VISITING
20.07.2022.
TIVAT - DOM VOJSKE

El. pošta

Koncerti

0720 Berlin Visiting GigsTix thumb 1

U srijedu, 20. jula na KotorArt Don Brankovim danima muzike očekuje nas koncert pod nazivom Berlin u gostima / Berlin Visiting, koji će se održati u Domu Vojske u Porto Montenegru. Okupljajući vodeće muzičare Berlinske filharmonije, jedne od najprestižnijih svjetskih kulturnih institucija, ovaj ekskluzivni događaj će obilježiti kulturno ljeto u Crnoj Gori.
Violinista Daišin Kašimoto, koncert-majstor ovog renomiranog orkestra, zajedno sa glavnim klarinetistom Andreasom Otenzamerom, a u pratnji gostujućeg pijaniste Hozea Galjarda, svim prisutnima će prenijeti dašak umjetničke izvrsnosti karakteristične za ovaj jedinstveni orkestar, jednog od sinonima njemačke kulture.
Ovaj koncert su podržali Porto Montenegro, Henley & Partners, Regent Porto Montenegro, Sotheby's International Realty i Ambasada Njemačke u Crnoj Gori.

Za više informacija, pratite KotorArt na društvenim mrežama Facebook i Instagram @kotorart ili posjetite www.kotorart.me.

GDJE?

TIVAT
DOM VOJSKE

KADA?

SREDA 20.07.2022. u 21h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

ULAZNICA I - 20 EUR
ULAZNICA II - 15 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA