me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

KONCERT DINA MERLINA
16.07.2022.
TIVAT - SCENA SYNCHRO

El. pošta

Koncerti

Synchro Banner 280x280 copy

Nakon prošlogodišnjeg jedinstvenog muzičkog show-a "Jedna noć u Porto Montenegru" (na čuvenom infinity bazenu Jahting kluba Porto Montenegra), ovog ljeta publiku očekuje još jedna magična noć uz Dinu Merlina – i to ovog puta u "drugom srcu" Porto Montenegra, u okrilju otvorene scene impresivnog SYNCHRA – (nekadašnjeg Arsenalovog sinhro-lifta i) kultnog podsjetnika na industrijsku prošlost ovog nautičkog naselja.
Za prvu regionalnu destinaciju u okviru promotivne turneje i „live" premijere najnovijih singlova „Krive karte" i „Kako da ti kažem", Dino Merlin vraća se tamo gdje je sve počelo još u oktobru 2020. godine.

Osim premijere najnovijih singlova, jedan od omiljenih kantautora jugoistočne Evrope, poznat po karizmi i prepoznatljivom scenskom prisustvu, drugu godinu zaredom u Porto Montenegro donosi osvježenu koncertnu set-listu u izvedbi desetočlanog pratećeg benda i plesne grupe.
Impozantna pozadinska kulisa kultnog SYNCHRA sasvim sigurno dati će posebnu čar ovom ljetnom koncertnom spektaklu Dine Merlina, koji obećava da će biti „A Saturday less ordinary". I ovim događajem kao i ostatkom ljetnog kalendara Porto Montenegro se etablira kao epicentar kada su u pitanju muzičko-zabavni sadržaji u bokokotorskoj regiji.

Pridružite nam se 16.7. na otvorenoj sceni SYNCHRO na nezaboravnom koncertu muzičkog čarobnjaka Dina Merlina.

GDJE?

SCENA SYNCHRO
TIVAT

KADA?

SUBOTA, 16.07.2022. u 21:30h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

STANDARD - 35,00 50,00 EUR
*Ulaznica važi za jednu osobu i podrazumijeva pristup barovima

EXCLUSIVE - 300,00 500,00 EUR 
   *Ulaznica važi za do četiri osobe, podrazumijeva visoki sto + uključeno piće dobrodošlice i pristup barovima


Pre kupovine, pogledati flor plan: floor plan

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA