INCOGNITO LIVE
17.08.2019.
PORTO MONTENEGRO

El. pošta

Koncerti

incognito1708-2 fb

Koncert legendarnog britanskog sastava Incognito 17. avgusta u Porto Montenegro Pioniri acid jazz pokreta i jedan od najboljih britanskih bendova u protekle četiri decenije, bend Incognito, dolazi u Crnu Goru ovog ljeta.
Koncert benda Incognito sa svojim četrnaestočlanim orkestrom u marini Porto Montenegro je "Synchronized" događaj koji predstavlja vrhunac serije događaja "Soul Summer in Porto", koje su tokom leta zajednički organizovali Southern Soul Festival i Porto Montenegro.

Nakon objavljivanja njihovog poslednjeg 17. studijskog albuma "In Search of Better Days", Incognito je na turneji po celom svetu gde izvode neke od svojih najvećih hitova kao što su "Still a Friend of Mine", "Don't you worry 'bout a thing", "Deep Waters". U Crnoj Gori, njihov koncert biće održan na otvorenom, u areni Synchro, na samo nekoliko metara od mora, što je savršena lokacija za zvuk koji nam Incognito donosi.

Njihova karijera traje već 40 godina, i danas su Incognito bend prava legenda britanske muzike. 
Od hitova koji su bili na top 10 listama do produkcije i saradnje sa najpoznatijim umetnicima - od R&B ikona do savremenih džez muzičara, uključujući George Bensona, Stevie Wondera, Chaku Khan, Jocelyn Brown, George Dukea, Al Jarreau, Paul Wellera, Maxi Priesta, Maria Biondia – Incognito ponosno drži svoje mesto među svetskim velikanima soul muzike.

Incognito je jazz/fank/soul bend, a sa svojim četrnaestočlanim orkestrom njihov energični nastup predstavlja pravi muzički spektakl i umetnički ugođaj. Njihovi koncerti su događaj koji svako mora videti uživo, makar jednom u životu. Oni sjaje, prenose neodoljive vibracije i pozitivne poruke kroz svoju muziku.

Southern Soul Festival, tradicionalno podržava talentovane mlade muzičare, i ovom prilikom pruža priliku našoj mladoj uzdanici jazz klavira, Sari Jovović koja studira na prestižnoj muzičkoj akademiji Berkli u Bostonu, da otvori ovaj događaj sa svojim sastavom.

Ulaznice za ovaj događaj naći će se u prodaji putem Gigstix mreže na preko 50 prodajnih mesta Tobacco S Pressa u Crnoj Gori, a prva ograničena količina ulaznica biće dostupna po ceni od 10 eur.

Online prodaja : http://gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/2778-incognito-live

GDJE?

PORTO MONTENEGRO
SYNCHRO STAGE

KADA?

SUBOTA 17.08.2019. u 21:00č

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

SUPER EARLY BIRD - 10 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA