KOTORART - MOJ GALEBE
29.07.2019.
KOTOR, STADION BENOVO

El. pošta

Koncerti

galebe baner fb

U ponedjeljak, 29. jula na KotorArt Don Brankovim danima muzike očekuje nas koncert pod nazivom „Moj galebe“, okviru serijala programa „Coca-Cola Stage“. Na Stadionu malih sportova na Benovu, održaće se koncert najljepših pjesama Olivera Dragojevića u interpretaciji i sa sjajnim novim horskim aranžmanima Akademskog hora Univerziteta u Splitu „Silvije Bombadeli“ uz gostovanje pjevača Gorana Karana. Horom će dirigovati Anamaria Tadin.

Svake godine na „Coca-Cola Stage“ dovodimo izuzetne izvođače iz regiona i osmišljavamo programe i sastave muzičara koji se često premijerno i samo u Kotoru mogu čuti. Ovoga puta, na datum kada nas je prošlog ljeta napustio neponovljivi Oliver Dragojević, njemu u čast priređujemo koncert sa originalnim spojem hora i Gorana Karana kao soliste. Uvjereni smo da će ovaj koncert biti vrijedno i lijepo sjećanje na Morskog vuka i njegove nezaboravne pjesme i stihove. - izjavili su iz PR službe Festivala.

Za više informacija pratite KotorArt na društvenim mrežama Facebook i Instagram @kotorart ili posjetite www.kotorart.me.

GDJE?

STADION MALIH SPORTOVA, BENOVO
KOTOR

KADA?

PONEDJELJAK, 29.07.2019. u 22:00h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

PARTER I - 15,00 EUR - RASPRODATO!
PARTER I - 17,00 EUR

PARTER II - 13,00 EUR - RASPRODATO!
PARTER II - 15,00 EUR

PARTER III - 10,00 EUR - RASPRODATO!
PARTER III - 13,00 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA