KOTORART - UMJETNOST SJEĆANJA
13.07.2019.
KOTOR, STARI GRAD

El. pošta

Koncerti

umjetnost baner fb

KotorArt Don Brankovi dani muzike na svečanom otvaranju tradicionalno njeguju umjetničko stvaralaštvo inspirisano lokalnim temama univerzalnih poruka. Program Umjetnost sjećanja obilježava 40 godina od razornog zemljotresa 1979. godine i ujedno stavljanje Kotora i dijela Boke na UNESCO-vu listu kulturne i prirodne baštine svijeta. Obilježavanje će donijeti premijerna izvođenja dvije kompozicije, porudžbine Festivala, festivalskoj publici dobro poznatih crnogorskih kompozitora Nine Perović i Ivana Marovića.

Uz pratnju Festivalskog orkestra KotorArta i pod dirigentskom palicom maestra Julija Marića, kao solisti će nastupiti crnogorske sopranistkinje Olivera Tičević, Marijana Šovran i Milica Milanović kao i rep grupa iz Kotora Who See.

Veče muzičkih premijera, biće zaokruženo i filmskom - emitovanjem dokumentarnog filma, takođe porudžbinom festivala, reditelja Dušana Vulekovića. Film se bavi refleksijama stanovnika Boke i njihovim ličnim iskustvima ovog tragičnog događaja, kao i važnosti prisustva UNESCO-a za obnovu, razvoj i očuvanje Grada i Boke.

Detalje o programu možete pronaći na www.kotorart.me.

GDJE?

TRG ISPRED KATEDRALE SV. TRIPUNA
STARI GRAD, KOTOR

KADA?

SUBOTA, 13.07.2019. u 22:00h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

PRETPRODAJA - PARTER I - 10,00 EUR - RASPRODATO!
PRETPRODAJA - PARTER II - 8,00 EURRASPRODATO!
PRETPRODAJA - PARTER III - 5,00 EURRASPRODATO!

PARTER I - 13,00 EUR
PARTER II - 10,00 EUR
PARTER III - 8,00 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA