TRI DIVE - THE THREE DIVAS
06.08.2018.
KOTOR - STARI GRAD

El. pošta

Koncerti

tridive_baner_fb.png

Koncertom Muzičke heroine 6. avgusta, dive „ex-yu“ muzičke scene Tereza Kesovija, Gabi Novak i Radojka Šverko predstaviće se publici 17. KotorArt Don Brankovih dana muzike. U muzičkoj pratnji ovih vokala nastupiće Ante Gelo (gitara), Robert Vrbančić (bas) i džez pijanista Matija Dedić.

Tereza Kesovija je hrvatska pjevačica šansona i mediteranskih pjesama. Sarađivala je sa Zdenkom Runjićem, Arsenom Dedićem, Kemalom Montenom, objavila je brojne albume i bila višestruko nagrađivana na festivalama u zemlji i inostranstvu. Ove godine je proslavila 60 godina karijere, ne planira da ide u penziju i kaže da će pjevati do poslednjeg daha.

Gabi Novak je počela da se bavi pjevanjem 1950-ih zahvaljujući slovenačkom kompozitoru i dirigentu Bojanu Adamiču, a na Bledskom džez festivalu pjevala je u duetu s čuvenim Lujem Armstrongom. Dobitnica je Nagrade Porin za najbolji ženski vokal, kao i za poseban doprinos hrvatskoj zabavnoj muzici 2006. godine.

Radojka Šverko je pjevačka diva poznata po raskošnom volumenu glasa, specifičnoj boji i zapaženim nastupima na brojnim festivalskim nastupima u zemlji i inostranstvu. Prvi put se pojavila na Splitskom festivalu 1970. sa velikim hitom "Kud plovi ovaj brod" Esada Arnautalića, a na scenu se u punom sjaju vratila 2004. na poziv mlađih kolegica iz grupe "Divas" kad je nastupila zajedno sa Josipom Lisac, Meri Cetinić i Gabi Novak.

GDJE?

KOTOR - STARI GRAD
LJETNJA POZORNICA / SUMMER STAGE

KADA?

PONEDELJAK 06.08.2018. U 22H

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

PARTER CENTAR - 15,00 EUR
PARTER DESNO - 13,00 EUR
PARTER LEVO - 13,00 EUR
PARTER KAT III - 10,00 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji na ovom linku.

TRG ISPRED KATEDRALE SV. TRIPUNA

PRODAJNA MJESTA