me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

ILLUSIONS MONTENEGRO
13.8.2022.
ULCINJ

El. pošta

Događaji

illusionsmontenegro fb

Obaveštavamo vas da se zbog tragičnih događaja na Cetinju neće održati Illusions Montenegro žurka. Ovim putem upućujemo iskreno saučešće porodicama stradalih.
U narednim danima sledi više informacija u vezi sa refundacijom karata, molimo sve za malo strpljenja u ovom teškom trenutku.


ILLUSIONS - MONTENEGRO

Miss Monique i Oxia na Illusions žurci na Ada Bojani

Došlo je leto, a sa njim i ono što smo svi željno iščekivali - vrele žurke na plažama uz najbolja imena elektronske muzike. Zato se koncept Illusions ovog leta premestio na Adu Bojanu i spremio pravu poslasticu za sve klabere. Na Corona Beach nam 13. avgusta stižu fenomenalna Miss Monique i i stari dobri miljenik domaće publike Oxia!

Miss Monique je definitivno jedna od najtraženijih ženskih DJ-eva i sleće pravo na Illusions žurku 13. avgusta. Od Ibice preko najboljih svetskih žurki i festivala, ova devojka je poznata po svom bogatom spoju trance-a, progressive-a, house-a i techna, koji svakom ljubitelju elektronske muzike nudi nešto u čemu može da uživa. Njen najveći i najpoznatiji hit "No Fear" podržala su neka od najvećih imena na sceni, kao što su Armin Van Buuren, Paul van Dyk, Paul Oekenfold i mnogi drugi.

Oxiu ni ne treba posebno predstavljati - ovaj veteran je na sceni skoro dve decenije i već ima brojne fanove u čitavom regionu, koje je oduševio na brojnim gig-ovima. Njegov kultni hit "Domino" postao je svojevrsna techno himna.

Od domaćih izvođača nastupiće Buba, Filip Fisher, Lerr i Nexie.

Pretprodaja karata vrši se online preko sajta gigstix.com, a karte fizički možete kupiti u Tobacco S Press lokalima širom Crne gore, kao i u Vulkan knjižarama u Srbiji.

Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

GDJE?

CORONA KITE BEACH - VELIKA PLAŽA, ULCINJ

KADA?

SUBOTA, 13.8.2022. u 22h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

REGULAR - 10 12 14 eur

VIP - 17 20e RASPRODATO!

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA