me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

ROOTS REVIVAL
04.-05.8.2023.
HERCEG NOVI

El. pošta

Festivali

Roots Revival Banner 280px X 280px

 

“Reggae Ambassador” su specijalne presonalizovane ulaznice koje služe da se podrži inicijalno izdanje festivala. Ova vrsta ulaznice računa se kao dvodnevna karta za izdanje festivala za 2023 godinu, ali će nositi I određene beneficije I popuste na proizvode u skladu sa programom festivala u budućnosti. Ovi popusti isključivo važe za pojedinca koji posjeduje personalizovanu “Reggae Ambassador” kartu. “Reggae Ambassador” personalizovana karta se ne može koristiti za grupne popuste.

“Reggae Ambassador” karte se mogu kupiti jedino u online prodaji putem GigsTix-a, mjesec dana prije početka festivala. Odnosno, “Reggae Ambassador” karte dostupne su u prodaji do 4. Jula 2023 godine.

Za izradu personalizovane Reggae Ambassador karte, potrebno je poslati sljedeće informacije na Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli adresu:

  • Ime I Prezime
  • Datum rođenja
  • Fotografiju nosioca personalizovane Reggae Ambassador karte
  • Potvrdu o kupljenoj karti putem GigsTix-a


GDJE?

HERCEG NOVI
TVRĐAVA FORTE MARE

KADA?

PETAK - SUBOTA, 04.-05.08.2023. u 19h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

DAN 1 - 04.08. - PETAK - 12 EUR
DAN 2 - 05.08. - SUBOTA - 12 EUR

REGGAE AMBASSADOR - 50 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA