me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

FRESH WAVE FESTIVAL
6-8.08.2020.
TVRĐAVA KASTEL - BANJA LUKA

El. pošta

Festivali


freshwavefestival2020 fb


Prvi svjetski muzički festival u 2020. godini je Fresh Wave Festival!

Na jednoj od najintriganijih lokacija u epicentru Balkana, banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 6. do 8. avgusta održaće se novo izdanje Fresh Wave Festivala, najvećeg muzičkog događaja u Bosni i Hercegovini i jednog od najvećih u ovom dijelu svijeta!

 S obzirom da su uslijed pandemije virusa korona, odnosno Covid 19 gotovo svi svjetski festivali za predstojeće ljeto otkazani, Fresh Wave Festival pretenduje da bude prvi svjetski, muzički, festival ljeta 2020.

 Na nekoliko festivalskih bina publici će se predstaviti više od 100 izvođača među kojima su i super zvijezde Sven Vath, Ilario Alicante, Nastia, Artbat (lista se u narednim danima nastavlja).

Fresh Wave Festival se održava u jedinstvenoj tvrđavi Kastel, nastaloj još za vrijeme Rimskog carstva u drugom, a izgrađenoj u sadašnje zdanje u 16. i 17. vijeku. Smještena na obali brze rijeke Vrbas uz nezaobilazni rafting na rijeci i nevjerovatnu gastro ponudu ovog podneblja, čini okosnicu turističke ponude grada Banja Luka.

 U ovaj grad, koji je administrativni i studentski centar regije u kojem živi više od 150.000 stanovnika, dolazi se lako. Povoljan geografski položaj koji ga pozicionira u samo srce Balkana čine ovaj grad lako dostupnim za putovanje, bilo da koristite avio, željeznički i brzi drumski način prevoza. Aerodrom je na udaljenosti manjoj od 15km od grada, dostupan je željeznički putnički transport i mreža autoputeva. Veliki broj hotela, hostela, barova, klubova i restorana čini posebnom ugostiteljsku ponudu grada. S jedne strane, naš parter Banjalučka pivara, domaća pivara sa dugom tradicijom koja proizvodi nadaleko prepoznatljivo pivo uz neodoljive sireve, organsko voće i povrće i druge autentične gastro proizvode, a s druge strane neposredne prirodne ljepote i avanturistički sadržaji zadovoljiće sva vaša čula i uz nezaboravne festivalske večeri osiguraće vam fenomenalan doživljaj koji nikad nećete zaboraviti!

 Festival je otvoren za različite muzičke žanrove. Do sada je svoje nastupe na festivalskim binama upisalo više stotina izvođača iz zemlje, regiona i svijeta, a posebno smo ponosni na nastupe imena kao što su: Boris Brejcha, Carlo Lio, Dubfire, Hernan Cattaneo, James Zabiela, LTJ Bukem, Mahmut Orhan, Mark Knight, Marshal Jefferson, Monika Kruse, Ofenbach, Pan Pot, Roger Sanchez, Umek!

 Naša politika je da imamo poznate svjetske izvođače kao i izvođače koji su na startu svoje karijere. Naša vizija je da budemo jedan od najboljih festivala na Balkanu, a naša misija je da predstavimo najbolje muzičke grupe i DJ izvođače fanovima Fresh Wave Festivala!

 To je ono što nas čini jedinstvenima u regionu i razlikuje nas od drugih komercijalnih festivala.

GDJE?

BANJA LUKA
TVRĐAVA KASTEL

KADA?

ČETVRTAK - SUBOTA
6-8.8.2020. u 20h

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

VIP JEDNODNEVNA ULAZNICA - 33 EUR
TRODNEVNA ULAZNICA - 37 EUR
VIP TRODNEVNA ULAZNICA - 68 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA