me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

SEA DANCE FESTIVAL
28 - 30.08.2020.
BULJARICA

El. pošta

Festivali

SDF20 odloz fb

Dragi prijatelji,

Kao što ste već mogli vidjeti ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala odloženo je za 2021. godinu, novi datum održavanja festivala je od 27. do 29. avgusta 2021. godine.

Ako ste kupili ulaznice za festival u 2020. možete ih zadržati za izdanje 2021., osvojiti sjajne nagrade i osigurati pogodnosti ili ih možete vratiti i ostvariti povraćaj svog novca.

Postoji mnogo dobrih razloga zašto treba da sačuvaš već kupljenu 2020 ulaznicu za Sea Dance Festival 2021!

Uštedi i pokupi poklon ulaznicu!

Zadržati ulaznicu je povoljnija opcija nego uzeti povrat novca, pa se predomisliti i opet kupovati ulaznicu jer možeš da uštediš do 50% u odnosu na finalnu cenu, a ono što je novost je da uz nju dobijaš ulaznicu za Sea Star Festival u Hrvatskoj!

Super nagrade

Zadržavanjem ulaznice otvaraš mogućnost osvajanja jedne od brojnih nagrada, a one su backstage tour po cijelom festivalu, besplatan smještaj u kampu, upgrade regularne na VIP ulaznicu, merch paketii, pazi sad – doživotna ulaznica za Sea Dance festival!

Popust na merch

Apsolutno svi koji zadrže ulaznicu dobijaju čak 20% popusta na Sea Dance merch po sopstvenom izboru.

REFUNDACIJA

Svi kupci ulaznica kojima ne odgovara da kartu čuvaju za Sea Dance festival 2021, mogu da izvrše povrat od 1 - 15. oktobra 2020. godine.

1) Kupovina preko Tobacco S Press: Potrebno je da odneti kupljenu ulaznicu na u prodajno mesto na kojem je izvršena kupovina
2) Kupovina online preko gigstix.me: Potrebno je poslati mejl sa zahtevom za povrat na: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Hvala puno na razumjevanju i saradnji. I dalje nam je žao što se nećemo vidjeti na Buljarici! Još uvijek stižete da se predomislite!

Sea Dance Festival

GDJE?

BULJARICA, CRNA GORA

KADA?

PETAK - NEDELJA
28 - 30.08.2020.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA - 19,99 24,99 EUR

KAMP ULAZNICA - 25 EUR

VIP GOLD FESTIVALSKA ULAZNICA - 100 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se ne nalaze u internet prodaji.

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

PRODAJNA MJESTA