FRESH WAVE HEAVEN
08-10.08.2019.
BANJA LUKA

El. pošta

Festivali

freshwavefestival41 fb

Fresh wave Heaven misli na tebe i tvoju ekipu!

Kupi 4 ulaznice za sebe i svoju ekipu i Fresh Wave Festival ti poklanja petu potpuno besplatno!

Od ponedjeljka, 17.6. dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice. Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vrijeme se obezbijedite festivalskim ulaznicama po najboljem deal-u.
Podsjećamo da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice, a listi izvođača koji će nastupiti na Fresh Wave Heaven izdanju festivala uskoro će se pridružiti i izvođači Energy bine, koja je do sada ugostila brojne regionalne izvođače elektronske muzike ali i imena kao što su Marshall Jefferson, Oxia, Whyt Noys. Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 15 svjetskih zemalja!
Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na 8. izdanju Fresh Wave Festivala!

Uz početak prodaje ograničenog broja promo paketa 4+1 istovremeno počeće prodaja jednodnevnih festivalskih ulaznica po cijeni od 17 EUR za svako festivalsko veče. 

GDJE?

BANJA LUKA
TVRĐAVA KASTEL

KADA?

ČETVRTAK - SUBOTA 08-10.08.2019 u 21č

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA 3 DANA - 37 EUR
AKCIJA 4+1 - 148 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA