WAVEUL FESTIVAL
25 - 28.07.2019.
ULCINJ - VELIKA PLAŽA

El. pošta

Festivali

 waveul-festival-cg.jpg

Prvo izdanje WAVEUL festivala održaće se od četvrtka 25. jula do nedelje 28. jula na prelepoj Velikoj plaži u Ulcinju.
Program koji će na dvije bine četiri dana leta učiniti još vrelijim, podrazumeva više od 50 izvođača kao i magiju koju stvara spoj peščanog i morskog prostranstva. Na ulcinjskim talasima ambijent sa svojim muzičkim izborom upotpuniće sjajni live act izvođači Hannes Bieger , Rodriguez Jr., Agents of Time, kao i mag za gramofinima Andrey Pushkarev. Dobar talas u magičnom ambijentu Velike plaže donosi nam još bolji zvuk koji će prezentovati : Shall Ocin , Guy J , Guy Mantzur , Stephan Barnem, Matthew Dekay, Mathame, Nandu, Raxon, Lehar , Roy Rosenfeld , Themba, Mihai Popoviciu , SIOPIS , Sabb , Re.You , kao i mnogi drugi. Nastupe na festivalu potvrdili su I domaći izvođači kao I izvođači iz regiona: Marko Nastic , Lerr, Darko Milošević, Audiostorm, Millok , Wet Dreams , DJ Jock , Coeus , P.S. , After Affair , Aleksandra Duende , Raven Tk , Proximus i mnogi drugi.

U toku je akcija 4+1!

U toku je Waveul akcija 4+1 , tokom koje za kupljene četiri komplet festivalske ulaznice fanovi festivala petu dobijaju na poklon. U prodaji su četvorodnevne ulaznice po promotivnoj cijeni od 35 EUR, sa više od 40% popusta u odnosu na finalnu cijenu, kao i jednodnevne ulaznice po cijeni od 15 EUR. Više informacija o ulaznicama, programu, prevozu i smještaju na festivalu može se naći na web stranici. www.waveul.org

GDJE?

ULCINJ
VELIKA PLAŽA

KADA?

ČETVRTAK - NEDELJA
25 - 28.07.2019.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

FESTIVALSKA ULAZNICA 4 DANA - 20 EUR RASPRODATO!
FESTIVALSKA ULAZNICA 4 DANA - 35 EUR RASPRODATO!
FESTIVALSKA ULAZNICA 4 DANA - 45 EUR

AKCIJA 4+1 - 140 EUR RASPRODATO!

JEDNODNEVNA ULAZNICA - 25.07. - 15 EUR

JEDNODNEVNA ULAZNICA - 26.07. - 15 EUR

JEDNODNEVNA ULAZNICA - 27.07. - 15 EUR

JEDNODNEVNA ULAZNICA - 28.07. - 15 EUR

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

PRODAJNA MJESTA