me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa me-internet-1-visa

G-VIBE-HYENAH
21.05.2024.
BUDVA - GALIJA BEACH

El. pošta

Događaji

gvibe24

 

Informacije o povraćaju novca:

Povrat od 23. maja do 03. juna


Na osnovu obaveštenja organizatora obaveštavamo Vas da je došlo do odlaganja događaja G-vibe Hyenah koji je trebalo da se održi 21.05.2024.
Sve ulaznice koje su kupljenje za prvobitno planirani termin 21. maja, važe i za novi datum 24. maja.

Gigs Tix Montenegro DOO donosi odluku o povraćaju novca za prodate ulaznice kupcima koji su ulaznice kupili preko Gigs Tix Montenegro prodajne mreže i prodajnih partnera.

Ako je ulaznica kupljena na fizičkom prodajnom mestu u okviru Gigs Tix Montenegro prodajne mreže potrebno je da odete sa ulaznicom na prodajno mjesto na kom je ulaznica kupljena i zatražite povraćaj novca.

Ako je ulaznica kupljena online molimo Vas da nas kontaktirate na mejl  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Povraćaj će se vršiti u periodu od 23.05.2024. do 03.06.2024. pa sve kupce molimo da zahteve za refundaciju podnesu u naznačenom roku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na mail  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

GDJE?

BUDVA - GALIJA BEACH

KADA?

UTORAK, 21.05.2024. od 19h.

VRSTE I CIJENE ULAZNICA?

ULAZNICA -  10 EUR

MOGU LI ULAZNICE DA KUPIM PUTEM INTERNETA?

Ulaznice za ovaj događaj se nalaze u internet prodaji.

 

GDJE SE NALAZE PRODAJNA MJESTA?

Ulaznice možete kupiti u svim većim mjestima i gradovima u Crnoj Gori. Za spisak prodajnih mjesta kliknite na ovaj link.

 

 

PRODAJNA MJESTA